Kärlek i Gloriabåset!





Bilderna från resten av festen den första Gloriakvällen på Imperiet kommer snart!
Birre har rymt med kameran! :)

Vi tog Imperiets oskuld

Vi blev tillsagda att "ta det lugnt" inte "dricka för mycket" och "leva rock n roll". Dom visste inte vad som skulle hända, dom höll bara tummarna för att dj-bås, bardisk och bord skulle överleva natten. Det gjorde dom, fast i ett sämre skick än väntat - på ett positivt sätt.
Djs, arrangörer och gäster överlevde också natten. Vi vaknade dock upp i ett sämre skick - även det på ett positivt sätt. För vi alla vet att natten är ung och om baren är i rullning så blir alla gladare. Vi stängde till och med en timme senare för att det var ett sånt jävla drag.

Både kvinnor och män var överpeppade för kvällens Djs, och dom i sin tur var glada i hatten. Det togs många kram-bilder, hångel-bilder och shot-bilder. Allt detta kommer upp så fort vi vågar öppna bild-mappen och face the fact att kvällen satte sina spår. I oss alla. På både gott och ont.


Den här kvällen var den sjukaste vi någonsin varit med om. Helevete!


Vi älskar er, på riktigt.

/ Familjen Gloria

Lets doris!

God förmiddag våra vänner! Vi sitter och pumpar musik på kontoret, solen skiner och kaffet är extra gott idag. Gud är med oss, utan att vara för jävla religiösa. Ikväll vet ni vad som gäller! Ikväll smäller smällarnas smäll!
Thomas och Björn har skickat pepp-sms i flera dagar nu, The Blondies likaså. Familjen Gloria tackar alla som kommer ikväll och dansar på det obefintliga dansgolvet på Imperiet. Ni som har varit hos oss tidigare vet att det blir mycket dans oavsett dansgolv eller bardisk.

Lets doris!


- Familjen Gloria

Björn Dixgård in action!













Fotograf: Emma Svensson / Rockfoto

Promotion!

Mando Diao promotar för Klubb Gloria - igen.


Känner ni peppen?

Mini-turné

Om några timmar åker Familjen Gloria ut på turné över helgen och förgyller svartklubbar samt mini-festivaler med feta DJ-set. Tält kommer sättas upp, tält kommer rasa. Husvagnar gunga och dansgolv fyllas. Spritflaskor tömmas och cigaretter rökas. Gloria spridas och Imperiet omtalas.

Vi drar. Lämnar detta bakom oss och kommer tillbaka med nya krafter på måndag. Ta hand om er krigare! Nästa torsdag är det Klubb Gloria på Imperiet och då ska vi ännu en gång visa hur man dansar pop-dansen.


Stay white,
Familjen Gloria

Klubb Gloria på Imperiet

Nu vet ni varför vi har flängt runt på söder, varför Erik har ätit bakpotatis med skagenröra och druckit en massa öl på dagtid. Det måste ju firas, att vi nu flyttar in på Imperiet.
Vi har äntligen hittat hem och vill därmed skänka en extra god tanke till Björn för all hjälp.


Familjen Gloria presenterar:


14/5

Idag är Familjen Gloria på möten med diverse bokare och potentiella DJs för kommande kvällar. I och med nya kontakter har vi hängt mycket på söder på sistone. Vad som sker där i framtiden hålls mellan fyra ögonen så länge...


/Familjen Gloria

Klubb Gloria, 6e maj


Soundcheck!



Mister Gloria, Daniel Gilbert och Miss Gloria.


Daniel Gilbert, kvällens live-akt.



Daniel Gilbert började som basist i Broder Daniel.
Han erbjöds en plats i Kent men tackade nej!
Han var gitarrist i Håkan Hellströms band och blev Hurricane Gilbert med hela svenska folket.
I vintras släppte han debutalbumet "New african sports, soul café club no #1".

Ikväll står han på scenen på Klubb Gloria och river av ett akustiskt set. Alla har vi älskat Broder Daniel och vi alla har även älskat Håkan Hellström. Daniel Gilbert har varit en stor del av musik Sverige och vi är så oerhört glada över att han kommer och spelar på vår klubb. Vilken ära!

Han kliver på scenen ca 23.30 så kom i tid gott folk.


Mvh
Gloria

DJs in action!



Kristian Gidlund.



Mats Björke.


Fotograf: Emma Svensson / Rockfoto


Sjumilakliv

Så här fyrtiotusen mail, telefonsamtal och sms senare känner jag mig hel.
Så här 500 Gloria affischer och sju timmar senare känner jag mig hel.
Så här flera glas vin och två ciggpaket Marlobor Red Softpack känner jag mig hel.
Gloria på torsdag kommer bli off the hook
Det sa till och med personalen på Carlings - och dom har aldrig fel.
Gå in på Mandos hemsida och spela lite spel som uppvärmning inför torsdagen så länge! We're on Stardoll... Hur fett är det inte?!
Alessandra

vuxenpoäng/rockpoäng

Jag springer runt, ringer och röker samtidigt. Vår granne sa att det var rockpoäng på den. Han är en gammal rocklegend som varit med om både det ena och det andra, han är mystisk och har massa gamla affischer på väggarna som luktar äckligt.
Han säger att han ska komma till Gloria på torsdag, ta med sig sitt band och dricka en jävla massa whiskey.

Har ni sett affischerna på stan förresten?



- Aless

RSS 2.0