Anie! Vad hände 2010?

Anie a.k.a Mc Hotpantz har bästa ass:et i stan och musik/partybloggen Anie.se .

Idag är hon vår gästbloggare och vi bad henne lista favvolåtar från det gångna året.



Top 5  UK favoriter 2010


Om jag nu måste välja bland alla sjukt grymma låtar som 2010 hade att bjuda på och inte ta med dubstepsläppen så blir det nog dom här…

 


Shy FX - Raver (feat. Kano, Donaeo & Roses Gabor)




Feta ”Raver” från dnb producenten Shy FX kommande platta Larger than life ft. Kano, Donaeo och Roses Gabor som släpptes nu i december har redan hunnit bli årets partylåt nr 1. Refrängen känns igen från Barrington Levy's "Many Changes in Life," från 1980 och i den tunga videon kan du se artister som Goldie, Benga, Wiley, Mz Bratt. Spana också in remixerna med MJ Cole och Breakage. Ladda ner hela EP:n här http://www.digitalsoundboy.com/freedownload.html

 


Slang Like This - True Tiger featuring P Money




Sukh Night från dubsteplabeln True Tiger tog hjälp av London MC:n P-money och gjorde UK’s nya streetanthem ”Slang Like this” där vi får en lektion i engelskt förortsslang och ett exempel på grime när den är som bäst. Checka in remixen med Newham Generals http://www.youtube.com/watch?v=JaSQkQW6uwA och glöm inte instrumentalen http://www.youtube.com/watch?v=YfSIItn65Vo&playnext=1&list=PL96A723E1F119CA6A&index=34som är galet tung den också. Bredrin!

 


Dj Fresh - Golddust



Sommarens bästa partylåt (och musikvideo) stod dnb producenten Dj Fresh och dancehallsångerskan CeCile för i form av sjukt hetsiga ”Gold Dust” som även Flux Pavillion gjort en ganska uppmärksammad dubstepremix http://www.youtube.com/watch?v=PEbJ4qLiMu0 på. Videon spelades in på en solig basketplan i Brooklyn och hallå, hur grymma är inte hopprepstjejerna? Så bra..


Katy-B - Lights on feat Ms. Dynamite (Skream remix)



Allt med Katy B och Magnetic Man (för att inte tala om Ms Dynamite) borde egentligen omnämnas i den här listan, men den här remixen får sammanfatta alla grymma låtar och videos de släppt senaste året. Typ dom här:
Magnetic Man ft. Katy B – Katy on a mission
Magnetic Man ft. Katy B – Perfect Stranger (Benga Remix)
Magnetic Man ft. Ms Dynamite -Fire
Magnetic Man – I Need Air
Katy B ft. Zinc – Louder
Ms Dynamite ft. Zinc – Wile out
Ms Dynamite ft Redlight – What you talking about


Jessie-J - Do it like a dude



22 åriga Essex-sångerskan Jessie J är fortfarande ett relativt okänt namn i Sverige men har redan intagit UK-scenen och chartlistorna med storm. Med sin grymma debutsingel ”Do it like a dude” kan vi konstatera att det är ett namn att hålla reda på.


Kommentarer
Postat av: Anonym

TUNGT BREEEEEEEEEe

2011-01-10 @ 18:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0